Ne zaljubljuj se u stranca

Ne zaljubljuj se u stranca Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne zaljubljuj se u stranca.pdf
ISBN
9016212405278

OPIS

U životu privatnog istražitelja Heredije pojavljuje se prijetelj iz studentskih dana, sada odvjetnik. Sudjelujući u obnavljanju istrage jednog slučaja koja iznosi na vidjelo tamne mrlje ne toliko daleke političke prošlosti, izvrgnuo se opasnosti – istodobno sa obnavljanjem procesa počinju stizati i anonimne prijetnje smrću. Roman čileanskog pisca hrvatskog porijekla.

Sa druge strane, ako ste u javi potpuno sigurni da ne gajite emocije prema toj osobi, zapitajte se - šta ona vama predstavlja? Možda ste sanjali da ste zaljubljeni u svog kolegu, koji je vredan i ambiciozan radnik. "U subotu sam informirana da su dva stranca koji rade i žive u Italiji, kod jednog je potvrđen britanski soj. To je bračni par, brzo su razvili težak oblik bolesti, oboje su na intenzivnoj.

Ako sam tako pametna, zašto se ... Tata se otuširao gol sa 6-godišnjom kćeri pa naišao na osudu stranca. Index Mame 21.1.2021.

POVEZANE KNJIGE