Posljednji preživjeli

Posljednji preživjeli - Gerritsen, Tess | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gerritsen, Tess
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji preživjeli.pdf
ISBN
5569205862075

OPIS

Roman Posljednji preživjeli donosi deseti slučaj istražiteljskog dvojca kojeg čine detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles, Tess Gerritsen ispričat će nevjerojatno uzbudljivu i originalnu priču kojom se nastavljaju opasne avanture ovog istražiteljskog para. Kad se istražiteljice nađu u školi koja je osnovana kao utočište za djecu koja su izgubila roditelje u nasilnim okolnostima, dugo će im trebatidok zaključe da troje djece nije trebalo preživjeti i da sudbina njihovih roditelja očekuje i njih. No kad se na školskom imanju dogodi ubojstvo istražiteljice će shvatiti da je ubojica bliže no što su očekivale…

Kad se istražiteljice nađu u školi koja je osnovana kao utočište za djecu koja su izgubila roditelje u ... Politika "Mi smo posljednji preživjeli iz Auschwitza" Judith Rosenzweig je četrdeset godina šutjela o onome što je preživjela dok nije vidjela da se sve češće niječe da se Holokaust ikad ... Tess Gerritsen ispričat će nevjerojatno uzbudljivu i originalnu priču kojom se nastavljaju opasne avanture istražiteljskog para. Roman Posljednji preživjeli donosi deseti slučaj istražiteljskog dvojca kojeg čine detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles, Tess Gerritsen ispričat će nevjerojatno uzbudljivu i originalnu priču kojom se nastavljaju opasne avanture ovog istražiteljskog para. Kad se istražiteljice nađu u školi koja je osnovana kao utočište za djecu koja su izgubila roditelje u ... SADRŽAJ.

Baš kao što blijedi kolektivno sjećanje na holokaust. Posljednji preživjeli sada su starci, ali i dalje žive s fizičkim i mentalnim ožiljcima užasa iz onoga vremena. Otkako je logor oslobođen prije tričetvrt stoljeća, koža im se naborala, a istetovirani brojevi izblijedjeli.

POVEZANE KNJIGE