Povratak vojvode

Povratak vojvode - James, Eloisa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak vojvode.pdf
ISBN
8070415376894

OPIS

Povratak vojvode je neponovljivo genijalna nova ljubavna igra obožavane Eloise James. Vojvotkinja od Coswaya čezne za muškarcem kojeg nikad nije upoznala… vlastitim suprugom. Udana kao dijete putem zastupnika, Isidore je iščekivala povratak supruga i godine provodila braneći se od nasrtljivih muškaraca. Odlučna je prihvatiti vojvodu, ma koliko se pokazao neprivlačnim. Kada Simeona napokon namami natrag u London, njegova mistična privlačnost umiruje Isidorin najgori strah – sve dok je ne zadesi katastrofa. Vojvoda traži poništenje. Ostavljajući egzotične avanture iza sebe, Simeon se vraća u London spreman prigrliti život pravoga vojvode. No ono što ga dočeka ne ispunjava njegov ideal: njegova navodna supruga pretjerano je očaravajuća, previše tvrdoglava i suviše senzualna da bi bila poslušna vojvotkinja kakvom ju je zamišljao. Ali Isidore se prava na titulu – i supruga – neće odreći bez borbe. Učinit će sve što je potrebno kako bi osvojila Simeonovo srce, čak i ako to znači žrtvovati nevinost. Najzad, konzumirani brak ne može se poništiti. No navodeći Simeona na slatko prepuštanje, Isidore na kocku ne stavlja samo vlastito dostojanstvo, već i srce.

Sudsko vijeće Haškog tribunala odlučuje nakon 12 bezuspješnih godina suđenja da na, kako kažu, „privremenu" slobodu pusti Vojislava Šešelja. Razlog puštanja je loše zdravstveno stanje vojvode.

- Pitanje je i zdravlja vojvode, da li je on uopšte u stanju da to iznese. - Njegovi lauferi su poumirali, otišli u penzije, prešaltali se na nove vlasti, nema on više taj doušnički aparat. Povratak vojvode je neponovljivo genijalna nova ljubavna igra obožavane Eloise James.

POVEZANE KNJIGE