Rodoslovlje čovjeka

Rodoslovlje čovjeka Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Rodoslovlje čovjeka.pdf
ISBN
6334058147261

OPIS

Eros=Fohat, Sažetak prve fundamentalne propozicije, Prvi, Drugi, Treći Logos, Predmanifestacija i Logos u Stancama Dzyan, Prva lekcija ezoterijske filozofije, Postanak jednog sustava, Prapočetnih sedam, Duhovno Centralno Sunce, itd – naslovi su nekih od poglavlja knjige “Rodoslovlje čovjeka” autorice A. Besant. Uopćeno rečeno, ovo djelo je poseban prikaz gnostičke filozofije o nastanku i razvoju svemira i čovjeka.

Aminadabu se … Tekst Annie Besant istražuje mistično podrijetlo čovjeka prema učenju H. P.

Slovenian Genealogy Society čovjek (grč ki ἄνϑρωπος, lat inski homo), fizički najsavršenije živo biće u prirodi, koje u sebi ujedinjuje sva obilježja i postignuća tjelesnoga života; metafizički, biće sposobno ne samo transcendirati vlastiti tjelesni bitak, osjetilnost i izravnu danost sebe i izvanjskoga svijeta nego, zahvaljujući toj distanciji (M. Scheler), istodobno prodrijeti do zadnjega ... I to je zaspravo sramota, posebno za čovjeka koji se predstavlja kao antifašist i pripadnik ideologije za koju su svi ljudi jednaki.

POVEZANE KNJIGE