Sve što je Alice zaboravila

Sve što je Alice zaboravila - Moriarty, Liane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moriarty, Liane
DIMENZIJA
10,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što je Alice zaboravila.pdf
ISBN
7451643071956

OPIS

Alice Love ima dvadeset devet godina, ludo je zaljubljena usupruga i čekaju prvo dijete – zamislite samo kako li se iznenadi kad padne u teretani (u teretani? Alice mrzi teretanu!) i saznada ima trideset devet godina i troje djece koje se ni ne sjeća. Obožavani suprug Nick je mrzi i usred razvoda su, a od sestre Elizabeth se, iz nekog razloga, neobjašnjivo udaljila… Sada mora shvatiti zašto sestra jedva razgovara s njom i kako je ona sama postala jedna od onih premršavih mama u preskupoj odjeći. Kako je u samo deset godina toliko toga pošlo po zlu? Zašto ne prepoznaje samu sebe – i, još gore, zašto joj se nova Alice ni najmanje ne sviđa? Može li sve vratiti na staro? Alice se mora prisjetiti svega što je zaboravila, ponovno izgraditi sliku cijelog desetljeća i saznati može li baš sve biti kao prije. A najviše od svega, Alice mora spoznati je li zaborav blagoslov ili prokletstvo te odlučiti je li doista moguće početi ispočetka…

Naslov. Sve što je Alice zaboravila / Liane Moriarty ; s engleskoga preveo Ira Martinović.

Velika hit serija 'Male laži' osvojila je brojne prestižne nagrade i prikovala desetke milijuna gledatelja u njihove naslonjače. „Sve što je Alice zaboravila" je pronađeno 1 rezultata. PROMO Liane Moriarty oduševljava novim nezaboravnim romanom.

POVEZANE KNJIGE