Tjedan sav od subota

Tjedan sav od subota - Maar, Paul | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maar, Paul
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Tjedan sav od subota.pdf
ISBN
9775075470874

OPIS

Gospođa Keljić je bila gazdarica. Uvijek kad bi se ljutila rekla bi gospodine Flašnjak gospodinu Pašnjaku. Ovoga se puta ljutila što je gospodin Pašnjak dobio posjet. Posjet, što ga je sad gurnula u sobu, bio je školski prijatelj gospodina Pašnjaka. Zvao se gospodin Ponedjeljak i donio je za pozdrav kitu lijera. Potom, u utorak, gospodin Pašnjak je bio u službi. To nije bilo ništa osobito. U srijedu je bila upravo sredina tjedna. Ni to nije gospodina Pašnjaka ni na što upozorilo. Tek kad se u četvrtak prolomilo veliko nevrijeme te je grmjelo, gospodin Pašnjak postane oprezan. Došao je petak, l gle sad: gospodin Pašnjak je dobio slobodan dan. A bilo je zato što se njegov šef jako bojao lopova. Svaku je večer ključ od ureda skrivao na drugo mjesto. U četvrtak je izmislio posve osobit zaklon. Zamotao je ključ u rupčić, stavio rupčić u čizmu, čizmu u ormar, nataknuo šešir na čizmu, i zaključao ormar. Ključ od ormara položio je u kutiju za cigare, kutiju stavio u ladicu pisaćeg stola i zaključao je. A onda je ključ od pisaćeg stola skrio…..

Opis Opis. Gospodin Džepopivko plašljiva je osoba.

godinama života. Postoje raznorazne tradicije vezane uz posljednje dane i smrt Isusa Krista, a jedna od najpoznatijih je iluminacija ... Sedam inspekcija prošli tjedan obavilo nadzor odlagališta Piškornica, nijedna nije imala nikakvu primjedbu ...

POVEZANE KNJIGE