Vedri dusi

Vedri dusi - Davies, Robert | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Davies, Robert
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Vedri dusi.pdf
ISBN
9815132319616

OPIS

Vedri dusi… kanadskog pisca i sveučilišnog profesora Robertsona Daviesa izbor su priča o sablastima koje je autor tijekom gotovo dvadeset godina, u skladu s tradicijom, kazivao na božićnim proslavama u koledžu Massey te dnevnički ulomci i imaginarna korespondencija što ih je Davies objavio pod imenom svoga fikcionalnog alter ega, čangrizavoga Samuela Marchbanksa. Kratke priče o dusima pisane su u prvom licu jednine i zorno ilustriraju kako Daviesovu impresivnu erudiciju tako i njegov odnos prema sveukupnom baštinjenom korpusu književnosti, koji biva nepresušnim izvorištem intertekstualnih igara. Lik Samuela Marchbanksa Davies je stvorio radeći kao urednik novina u gradiću Peterboroughu, blizu Toronta. Duhoviti ali svadljivi i zajedljivi Marchbanks »objavljivao« je svoje kolumne gotovo deset godina, a izbor iz njegovih Spisa za ovo je izdanje načinila urednica i prevoditeljica knjige Giga Gračan.

Facebook omogućuje... Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo T-com PayWay. Pay Way servis iznimno je siguran i primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) enkripciju. Knjigu priča ''Najtoplije ljeto" (Heißester Sommer) objavljuje 2005., a posljednji roman, ''Vedri dani" (Die hellen Tage), izišao je 2011.

- robertson davies (100107961) - Pregled kategorije Priče: poučne, biblijske, obiteljske, ljubavne, pustolovne priče i priče iz businessa u Biblioteci - Vedri duh Vedri duh. 6.7K likes.

POVEZANE KNJIGE