Delphi/kylix progr.baza podat.

Delphi/kylix progr.baza podat. - Harmon,Eric | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harmon,Eric
DIMENZIJA
11,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Delphi/kylix progr.baza podat..pdf
ISBN
7019584294961

OPIS

U ovoj knjizi će programeri koji koriste Delphi i Kylix naučiti da koriste dbExpress, Borlandovu najnoviju tehnologiju za rad sa bazama podataka. dbExpress se može koristiti u Delphiju i Kylixu i ima brojne zanimljive osobine: mogućnost da se koristi na više platformi (Windows i Linux), nije zahtevna tehnologije, ima velike performanse i lako se distribuira. Korisnici Borlandove tehnologije Database Engine će svakako želeti da dbExpress pridodaju alatima koje koriste.

Aktuelne teme u ovom forumu: Problem sa konekcijom na server baze p.. Delphi i taskbar Delphi 10.1 i task Prekid konekcije na Firebird TIdHTTPServer i windows auth Greska u... Knjiga "Delphi/Kylix programiranje baza podataka" obrađuje teme koje obuhvataju sve od uspostavljanja veze sa bazom podataka do jednoslojnih i višeslojnih aplikacija.

unavailable database 26.01.2004. Aktuelne teme u ovom forumu: Problem sa konekcijom na server baze p..

POVEZANE KNJIGE