Eliksir i kamen

Eliksir i kamen - baigent,Michael | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
baigent,Michael
DIMENZIJA
7,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Eliksir i kamen.pdf
ISBN
6378950771306

OPIS

Naslijeđe magije i alkemije. Ova knjiga nudi jedan pogled na svijet koji se može nazvati alternativnim, ali i duboko povijesnim. Autori obrazlažu svoje stajalište da okultni povratak svoju stvarnost duguje hermetizmu, korpusu ezoterijskog učenja koje je cvjetalo u Aleksandriji prije dvije tisuće godina. Autori slijede tragove ove čudesne sveobuhvatne filozofije, koja ima mnogo zajedničkoga sa suvremenom holističkom mišlju, pronalazeći njezine korijene u egipatskim misterijima i ukazujući na enormni utjecaj koji je izvršila na srednjovjekovne mage i procvat renesanse. Njihova priča uključuje mnoge iznime ličnosti, no središnja je figura ove priče sam Faust, jedan od mitova koji su obilježili zapadnu civilizaciju. S engleskoga prevela Julijana Štrok.

i vuče korijen iz arapskog imena za čudotvornu supstancu, "al iksir". ELIKSIR I KAMEN - ISTORIJA MAGIJE I ALHEMIJE KNJIGA IZ KUCNE BIBLIOTEKE-KAO NOVA -STANJE 5 Eliksir i kamen - istorija magije i alhe Hvala vam što redovno dopunjujete svoj račun . To nam omogućava da ceo tim i dalje vredno razvija Kamen mudraca ili kamen mudrosti (lat.

Kamen Na Kamen ‎- Kamen Na Kamen 1150 din 690 din . Neda Ukraden ... Eliksir i kamen iznimno je bogato i ambiciozno djelo koje predstavlja alternativnu povijest intelektualnog svijeta.

POVEZANE KNJIGE