Ilustrirana povijest 20. st.

Ilustrirana povijest 20. st. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirana povijest 20. st..pdf
ISBN
9774059708748

OPIS

Ova knjiga bogato je ilustrirana povijest dvadesetog stoljeća. Podijeljena je u 10 desetljeća, a svakom prethodi uvod u događaje koji su obilježili to razdoblje. Svako je desetljeće podijeljeno po godinama, a prikaz godine počinje kalendarom najboljih i najgorih događaja te godine. Neki važniji događaji obrađeni su posebno. Tekst prati više od 700 fotografija. Autori su nastojali riječju i slikom obuhvatiti što je moguće više događaja u rasponu od 1900. do 2000. godine, tako da imamo pregled političkih događaja, razvoj znanosti i tehnologije, umjetnosti, književnosti i glazbe, vjere i filozofije, istraživanja i otkrića, sporta, ali jednako tako i pregled društvenih promjena i svakodnevnog života. Knjiga sadrži i stotinjak biografija osoba koje su snažno utjecale na zbivanja 20. stoljeća.

Cijena 349 kn ~ 47 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 17876262 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Gajnice Stanje novo. Opis oglasa.

st. - Povijest hrvatskog jezika Guy Bedouelle: Ilustrirana povijest crkve Nije mali izazov dati se na pisanje povijesti jedne tako stare i toliko osporavane ustanove kao što je Crkva.

POVEZANE KNJIGE