Mačak

Mačak - Tomičić Zlatko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomičić Zlatko
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačak.pdf
ISBN
1010708187498

OPIS

Mačak Lazar je kućni ljubimac. Njegovi ukućani ga vole jer se voli igrati, maziti, skakati, presti, mijaukati. Lazar je inteligentan i znatiželjan, a najviše voli jednu malu macu s kojom će uskoro imati i potomstvo. Ipak, najvažnije u ovoj priči je to da će Lazar svima donijeti sreću i veselje.

875 likes · 14 talking about this · 245 were here. U Starom mačku pojest ćete fine domaće gablece i roštilj na drveni ugljen u ugodnoj atmosferi i uz prihvatljivu cijenu.

Može biti teška do 8 kg s tim, da su mužjaci obično veći nego ženke. Poštovani, Želimo Vam zajamčiti kako su zdravlje i sigurnost naših kupaca i zaposlenika naši glavni prioriteti. U tom svjetlu, pažljivo motrimo trenutnu situaciju vezano za COVID-19 (korona virus) te implementiramo prevencijske mjere preporučene od strane vlade, lokalnih vlasti i javnog zdravstva. Žuti Mačak - vaš brand za sport već 20 godina! Djeca 4 - 6 godina 5- dnevni aranžman Već od četvrte godine djeca su spremna savladati osnove skijanja bez imalo straha. MAČAK, Split, Croatia.

POVEZANE KNJIGE