Moj zagreb,tak imam te rad

Moj zagreb,tak imam te rad - Agičić Damir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Agičić Damir
DIMENZIJA
12,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj zagreb,tak imam te rad.pdf
ISBN
4220503741281

OPIS

U ovoj monografiji o Zagrebu kao glavni izvor informacija o razvoju grada i svakodnevnom životu u njemu koriste se stare razglednice. One datiraju s kraja 19. i početka 20. stoljeća i svjedoče nam o modernizaciji i urbanizaciji grada, kada se on počeo ubrzano širiti prema jugu, istoku i zapadu. To je vrijeme kada se u Zagrebu grade mnoge reprezentativne palače, osnivaju brojne znanstvene ustanove, grade nove ulice i trgovi, nacionalno kazalište, glavni kolodvor, uvode rasvjeta, kanalizacija i vodovod, uređuju parkovi i perivoji.

Fino se osvrnuo na sve kandidate za gradonačelnika, koji do sada nisu rekli niti ... Moj Zagreb tak imam te rad - Ivica Šerfezi. Report.

Ali ipak vu tebi ja štel bi se najti, I srećen bi bil, to se zna. Ja sikud bi išel, naluknul se rad, z uspinjčom otpelal na gornji se grad.

POVEZANE KNJIGE