Na našim izvorima

Na našim izvorima - Petričević, A. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petričević, A.
DIMENZIJA
10,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Na našim izvorima.pdf
ISBN
9871026065784

OPIS

U ovome svome djelu studija i ogleda iz književnosti, Na našim izvorima, autorica S. Marija od Presvetog Srca (Anka Petričević) obuhvatila je književnost kroz stoljeća, s naglaskom na našoj književnosti, istaknuvši Modernu, s njezinim najvažnijim predstavnikom S. Strahimirom Kranjčevićem.

e.] Anka Petričević. Gdje kupiti NA NAŠIM IZVORIMA - KNJIŽEVNE STUDIJE I OGLEDI - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu "Na našim izvorima II" "Na našim izvorima II" 20.08.2009. / 13:37.

Bivši načelnik Centra Nedžad Ajnadžić propustio je, prema navodima, prijaviti stan, brojne dionice i firmu. Naime, iako djeca dobro podnose virus, najnovija istraživanja pokazuju da jako šire zarazu, stoga su naši sugovornici skloniji tome da ipak škole budu zatvorene do daljnjeg. Ako i dođe do nekih popuštanja, ona će biti simbolična, i prema našim izvorima ipak je najizglednije da ćemo se do Uskrsa ipak čuvati uz stroge mjere. Prema našim izvorima, nekad uspješna pekarnica, iz čijeg se pogona miris toplo ispečenog kruha, peciva i bureka širio Vidicima i mamio i u noćne sate i mlade i stare da svrate po pecivo i burek "kod tete", kako su zvali prodavačicu koja je od otvaranja radila kod Kolopera, zapala je u probleme kad su veliki prodajni lanci počeli ... Prema našim izvorima, na području Splitsko-dalmatinske županije ima svega 4-5 otkupljivača uredno registriranih za tu djelatnost, koji udovoljavaju propisanim uvjetima, a ima ih najmanje 12 koji rade taj posao.

POVEZANE KNJIGE