Sijači čudesnog sjemenja

Sijači čudesnog sjemenja - Miljević, Slavomir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miljević, Slavomir
DIMENZIJA
5,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Sijači čudesnog sjemenja.pdf
ISBN
9041344446138

OPIS

Premda bi se za sadržaj ove knjige najlakše moglo reći kako se radi o opisu puta i putovanja koji završavaju onkraj dimenzijskih i vremenskih zavjesa, tvrditi takvo što bilo bi, ma koliko istino, ipak pogrešno. Još i više; tvrditi da po prvi puta na jednom mjestu koncentrirane praktične metode i tehnike za postizavanje tog interdimenzijskog skoka, jesu njegovim konačnim ciljem, bilo bi pogrešnije. Naime, koliko god ponuđeni tekst nudio priču o istinitim događajima, u kojima je ljudska svijest jedinim stvarnim i neophodnim “pogonskim gorivom” za namjeravano putovanje, on je najmanja tehnološka uputa za takvo što. Ovo je jednostavno: Poziv! On je poziv svakom pojedinačnom ljudskom biću da s osnova vlastite svijesti u čijem je nedvojbenom posjedu, putuje i mijenja. Prvo sebem pa potom i sve oko sebe. Činjenica postojanja svijesti u njemu samome i njena sposobnost rasta jedina su mu potrebna putna karta. Promjene koje nakon puta izvjesno slijede, samo su nagrada za putnikovu smjelost u tom putovanju u nepoznate dubine sebe i Postojanja.

Nije isto kupiti pakiranje s 20-tak sjemenki i 200-tinjak sjemenki iste vrste - a doista mogu biti takve razlike. Suhoća sjemenja njegov je veliki adut - kada samo ispada iz biljki, tada je idealno za skupljanje. Ono što još trebate znati kod sjemena jest da se ono skuplja za sunčanog i suhog vremena, nikako rano ujutro dok je još rosa na biljkama, a naročito ne navečer ili nakon kiše.

Bands, Businesses, Restaurants, Brands and Celebrities can create Pages in order to connect with their fans and customers on Facebook. Od čudesnog do fantastičnoga . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000906255: Matična publikacija: knj.

POVEZANE KNJIGE