Sudbina čovječanstva

Sudbina čovječanstva - Martinus | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinus
DIMENZIJA
9,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Sudbina čovječanstva.pdf
ISBN
2207180585288

OPIS

Sudbina čovječanstva se u naše vrijeme manifestira kao svjetska kriza, koja u obliku nezaposlenosti, siromaštva, bolesti, revolucija, ubijanja fetusa, ubojstava i samoubojstava, poroka, perverzija, nesretnih brakova, bezbožništva i duševnih bolesti, muči sve veći broj ljudi, tako da, dugoročno gledano, nitko ne može ostati pošteđen. Zato nije samo potreba, već i apsolutna nužnost da ljudski rod uvidi što se zapravo događa, prije nego što se uopće počne govoriti o rješavanju te krize. Zar čovječanstvo nema takav uvid? Čovječanstvo, uostalom, ima znanost. Ono ima divne fakultete, srednje i osnovne škole za razvoj inteligencije. Ono ima laboratorije za proučavanje materije. Ono ima opservatorije za proučavanje položaja zemlje u svemiru. Uistinu, to je sve točno. Međutim, čovječanstvo je uglavnom apsolutno neuko po pitanju onoga što vidi.

Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina. Home / Tag Archives: Moj dom moja sudbina. Tag arhiva: Moj dom moja sudbina.

Kolovoz '19. U srpnju, Kina je objavila svoju prvu Bijelu knjigu o obrambenoj politici od 2015.

POVEZANE KNJIGE