Vježbanje životnih vještina

Vježbanje životnih vještina - Bičanić, Jelena | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bičanić, Jelena
DIMENZIJA
11,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbanje životnih vještina.pdf
ISBN
1986927894521

OPIS

Naglašavajući važnost dobrih odnosa u razredu – između učenika te između učenika i učitelja, a onda i roditelja, autorica u Uvodnim napomenama obrazlaže potrebu vježbanja životnih vještina, a zatim kroz Aktivnosti i Radionice poučava kako se te vještine uvježbavaju (zadovoljavanje potreba, izbori i odluke, prava djece, samopoštovanje i samosvijest, osjećaji, mišljenje i komunikacija). Ovaj jedinstveni priručnik namijenjen je razrednicima, ali i roditeljima i učenicima, te svima koji rade s djecom do njihove punoljetnosti.

Ezop antikvarijat > Knjige > Pedagogija > Vježbanje životnih vještina Naglašavajući važnost dobrih odnosa u razredu - između učenika te između učenika i učitelja, a onda i roditelja, autorica u Uvodnim napomenama obrazlaže potrebu vježbanja životnih vještina, a zatim kroz Aktivnosti i Radionice poučava kako se te vještine uvježbavaju (zadovoljavanje potreba, izbori i odluke, prava djece, samo… II Jelena Bićanić - Vježbanje životnih vještina Priručnik za razrednike Alinea, Zagreb, 2001.Meki uvez, Jelena Bićanić: Vježbanje životnih vještina. Dobrodošli na stranice Antikvarijata Biblos, Palmotićeva 28, Zagreb (križanje Palmotićeve i Đorđićeve ulice) Vježbanje života - drugi put stoga je predstava kojom se po drugi put, ali i na drugačiji način scenski čita Fabrijev roman.

Glasser: Nesretni tinejd eri - Na in na koji roditelji i u itelji mogu doprijeti do njih R. A.

POVEZANE KNJIGE