13 bajki iz kraljevstva Lailonije za velike i male

13 bajki iz kraljevstva Lailonije za velike i male - Kolakowski, Leszek | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kolakowski, Leszek
DIMENZIJA
9,78 MB
NAZIV DATOTEKE
13 bajki iz kraljevstva Lailonije za velike i male.pdf
ISBN
5468457518695

OPIS

Lailonija je čudesna zemlja za koju se ne zna gdje se nalazi. Njezinim se stanovnicima događaju stvari koje su nemoguće u stvarnom svijetu. Ovo su priče koje zadivljuju humorom i neobičnošću. Mogu ih čitati djeca, a zapravo su namijenjene odraslima. Leszek Kolakowski (1927, Radom) jedan je od najpoznatijih filozofa današnjice. Rodnu je Poljsku napustio kao disident. Bio je profesor u Oxfordu, gdje i danas živi. Neke od priča u ovoj zbirci bile su u doba socijalizma zabranjivane zbog političkih razloga.

13 bajki iz kraljevine Lajlonije za velike i male,Lešek 650 din 13 bajki iz kraljevstva Lailonije za velike i male, Leszek Kolakowski. Izuzetne, neobične, smiješne…ove bajke su tako otkačene da me iznenade svaki put kad ih iznova čitam.Trenutno mi je najdraža ona o djevojčici koja je obožavala bušiti globuse. Početna / Publicistika / Umjetnost / 13 bajki iz kraljevstva Lailonije za velike i male i druge bajke.

Njezinim se stanovnicima događaju stvari koje su nemoguće u stvarnom svijetu. Ovo su priče koje zadivljuju humorom i neobičnošću.

POVEZANE KNJIGE