Astrološki savjetnik za poslovne ljude

Astrološki savjetnik za poslovne ljude - Starr, Stella | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Starr, Stella
DIMENZIJA
3,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Astrološki savjetnik za poslovne ljude.pdf
ISBN
9470503963666

OPIS

Najviše iskustva i energije polažem na vraćanje izgubljenog partnera, kada mislite da više ne postoji nada, zajednički ćemo pronaći rješenje, kao i za sve Vaše ostale ... U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno! Institut za razvoj obrazovanja zapošljava na poziciji voditelj financija i računovodstva (m/ž).Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 9.3. Astrološki centar se tiče centra u kojemu ezoteričari svojim klijentima pomažu razriješiti manje ili više komplicirane svakodnevne dileme i situacije bilo da se radi o ljubavnim, financijskim, zdravstvenim ili nekim drugim jadima.

Intervjui s kandidatima za posao posebnog savjetnika ministra, za koje se u oglasu bizarno ističe da mogu biti "osobe obaju spolova", obavljeni su 26. listopada, a između 17 kandidata izabran je Bačić. Možda ćete razmišljati o svojim vrijednostima i kako vrijednosti međusobno spajaju ljude.

POVEZANE KNJIGE