Ave luna – mjesec i svakodnevica

Ave luna – mjesec i svakodnevica - Kindij, Lana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kindij, Lana
DIMENZIJA
8,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Ave luna – mjesec i svakodnevica.pdf
ISBN
4654665168838

OPIS

Poznavanje kvaliteta Mjeseca u elementima i konstelacijama, poznavanje značenja Mjeseca u astrološkim poljima, nadalje znanje o sedam mjesečevih impulsa, znanje o djelovanju Mjeseca na čovjeka, mogu na relativno brzi i kvalitetan način pomoći u samospoznaji, prijelazu nesvjesnog u svjesno, te u voljnoj promjeni sebe.

Poznavanje kvaliteta Mjeseca u elementima i konstelacijama, poznavanje značenja Mjeseca u astrološkim poljima, nadalje znanje o sedam mjesečevih impulsa, znanje o djelovanju Mjeseca na čovjeka, mogu na relativno brzi i kvalitetan način pomoći u samospoznaji ... opis - ave luna - mjesec i svakodnevica Poznavanje kvaliteta Mjeseca u elementima i konstelacijama, poznavanje značenja Mjeseca u astrološkim poljima, nadalje znanje o sedam mjesečevih impulsa, znanje o djelovanju Mjeseca na čovjeka, mogu na relativno brzi i kvalitetan način pomoći u samospoznaji, prijelazu nesvjesnog u svjesno, te u ... Opis - AVE LUNA - mjesec i svakodnevica Poznavanje kvaliteta Mjeseca u elementina i konstelacijama, značenje Mjeseca u astrološkim poljima, znanje o sedam mjesečevih impulsa, znanje o djelovanju Mjeseca na čovjeka, mogu na relativno brzi i kvalitetan način pomoći u spoznaji, prijelazu nesvjesnog u svjesno, te u voljnoj promjeni sebe. Ave luna : mjesec i svakodnevica CITIRANJE. EXPORT .

godine napravila prvu fotografiju tamne strane Mjeseca. U okviru ovog programa je bilo i drugih uspjeha - prvi umjetni objekt je stigao na Mjesec i prva sonda se uspješno spustila na Mjesečevu površinu.

POVEZANE KNJIGE