Dijete zvijezda

Dijete zvijezda - Thorne, Matt | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thorne, Matt
DIMENZIJA
11,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete zvijezda.pdf
ISBN
3778685549349

OPIS

Za neke je kritičare “Dijete zvijezda” najbolja dosad objavljena knjiga Matta Thornea – osobita i stilizirana kao i njegovi najbolji raniji radovi, ali šireg dosega, zrelijeg tona, dojmljivo složene strukture i istinske psihološke dubine. Kao laureat jedne vrlo moderne vrste disfunkcije, Matt Thorne opisuje jeziv teritorij muškog sazrijevanja gnjevno, efektno i lakonski precizno. Ovaj je roman protuotrov za sve one koji se prepuštaju bilo kakvoj nostalgiji za godinama odrastanja.

Igra na otvorenom puno je primjerenija za dječje razgibavanje. Tajne dijete holivudskih zvijezda. Dijeta, odmor i vježbanje naših seksi zvjezdica daje nam ključ do njihove tajne kako ostati fit, svježe i prekrasne.

Naime, poznati glumac Rupert Grint i glumica Georgina Groom očekuju prvu dijete, piše Bustle.. Rupert je u filmu o dječaku čarobnjaku utjelovio Rona Weasleyja, jednog od najboljih prijatelja Harry Pottera. I gle, zvijezda koju su vidjeli kad su bili na istoku išla je pred njima, dok se nije zaustavila nad mjestom gdje je bilo dijete" .

POVEZANE KNJIGE