Dobre slučajnosti

Dobre slučajnosti - Ana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ana
DIMENZIJA
7,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobre slučajnosti.pdf
ISBN
2369652648888

OPIS

Eseji sakupljeni u knjizi objavljivani su od 1989. do 1993. godine po različitim stručnim časopisima i novinama. Podijeljeni u tri dijela, Topom na zeca, Sjena ocvalog teatra i Dobre slučajnosti, obrađuju aktualne teme iz hrvatske dramske književnosti i teatrologije. Autorica, ne ulazeći previše u zamršene odnose između teatarske (okoštale) repertoarne politike i naše suvremene dramaturgije, nastoji kritički govoriti o dosezima postojeće hrvatske dramske produkcije te događanjima na kazališnoj opernoj i dramskoj sceni i iza nje.

Odgovor i nije baš utješan. "Nitko ne može predvidjeti zasebni događaj. Vrijeme nam pokazuje da dobre stvari mogu doći u bilo kom trenutku.

U Hanine ruke, međutim, dospeva "Knjiga slučajnosti" i - sve se menja! Ta misteriozna knjiga pisana je samo za Hanu ... 'Nema tu slučajnosti, sigurno ga nisu doveli zbog jednog zabijenog gola ili jedne dobre utakmice' Piše: Predrag Jurišić Objavljeno: 29. rujan 2020.

POVEZANE KNJIGE