Pakleni kontrapunkt

Pakleni kontrapunkt Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Pakleni kontrapunkt.pdf
ISBN
5150974560100

OPIS

Knjiga je romansirani dnevnički zapis hrvatskog vojnika. U prvom dijelu knjige autor opisuje svoj prijavak u gardu, obuku, te odlazak na front. Zbivanja na fronti, u Starom Grabovcu, poredana su kronološki od 7. do 18. listopada 1991., kada je autor ranjen. Dio knjige autor je posvetio svojim suborcima i njihovim tragičnim sudbinama, a cijelu je knjigu posvetio desetorici anonimnih branitelja, poginulih dobrovoljaca Domovinskog rata. Knjiga je nastala za autorova boravka u lječilištu 1992. i njegovo je prvo književno djelo.

Izrazom kontrapunkt označuje se i dionica višeglasnoga stavka ... Impresivna psihološka drama "Pakleni poslovi" redateljskog dvojca Wai-Keung Laua (Against All, Modern Romance, Mean Street Story, serijal Young and Dangerous, Bullets of Love, Women from Mars) i Alana Maka (A War Named Desire, Stolen Love, Confessions of Pain), koja je do danas dobila i dva podjednako uspjela nastavka, na hongkonškom je filmskom festivalu 2003. godine razvikanom akcijskom ... Pakleni val - Mladi i neiskusni agent dobije zadatak uloviti vrlo vješte i lukave pljačkaše banaka - Pogledajte video i opis za film Pakleni val (POINT BREAK) Kontrapunkt festival pokrenut je 2000.

8. 1991.) Heroji ulice protiv čupavih monstruma, Globus, Zagreb, 16-17.

POVEZANE KNJIGE