Početni tečaj – engleski jezik

Početni tečaj – engleski jezik Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – engleski jezik.pdf
ISBN
6518123758509

OPIS

Želite brzo naučiti engleski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje, i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Engleske, odnosno sa svima onima kojima je engleski jezik materinski. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije; razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika; poučne obavijesti o zemljama engleskoga govornog područja; zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: tri audioCDa s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji (176 stranica),

Naš Tečaj engleskog za početnike nudi vam sve alate za uspješan put kroz pustolovinu zvanu učenje engleskog jezika. Početni tečaj engleskog jezika uključuje A1 i A2 nivo, koji sadrže 25 cjelina: 1. Abeceda, brojevi, boje, pozdravljanje i predstavljanje, zamjenice 2. Za upis u tečaj poslovnog engleskog jezika potrebno je predznanje na razini A2.

(1) Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a (2) Mogućnost istovremenog korištenja na dva računala. Engleski za početnike količina.

POVEZANE KNJIGE