Bila sam iza tebe

Bila sam iza tebe - Fargues, Nicolas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fargues, Nicolas
DIMENZIJA
8,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Bila sam iza tebe.pdf
ISBN
5631104133411

OPIS

Sjajan roman o ljubavi i ljubomori na prvom mjestu francuskih ljestvica najprodavanijih naslova! Ovo je priča o braku koji se raspada, o ljubomori koja ga izjeda, o muškarcu koji je šutio i ženi koja postaje odsutna. Ovo je priča s muške strane. Tridesetogodišnjak odlazi na put u Italiju gdje mu nepoznata djevojka u restoranu ostavlja poruku s telefonskim brojem. Zaintrigiran je, no razdire ga sumnja, ali i odgovornost prema vlastitom braku. Razmišlja o sebi i svom životu, muči se s odlukom, a onda i odlučuje – nazvat će je. I tu započinje priča… Nicolas Fargues rođen je 1972. godine. Odrastao je u Kamerunu, Libanonu i na Korzici. Studirao je književnost na Sorbonni. Napisao je magistarski rad o životu i djelu egipatskog pisca Georgesa Heneina. Dvije godine radio je u Indoneziji potom se vratio u Pariz, gdje je obavljao sitne poslove. Godine 2000. objavio je roman Tour du Propriétaire. Od 2002. do 2006. godine direktor je Francuske alijanse u Diégo-Suarezu na Madagaskaru. Ima dvoje djece.

Ne, ja ću pama! Odgurnula biš žlicu iz moje ruke podalje od usana pa drugom rukom... PJEVAČICA Nina Kraljić oglasila se na svom Instagram profilu nakon više od dva tjedna od završetka Dore, kada je sa svojom pjesmom Rijeka završila na drugom mjestu, iza pobjednice Albine Grčić, kojoj je odbila čestitati. "Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako apsolutno sretno. Nicolas Fargues - Bila sam iza tebe.

Izuzetan senzibilitet ovom romanu daju Fargovi iskričavi, živi, opisi Italije i ... Sama sam te, kćeri, podigla Tebe, koja nisi znala biti dijete. Tebe, koja si od mene učila Da ti ne treba nitko.

POVEZANE KNJIGE