Čarolija opuštanja

Čarolija opuštanja - Thomas, Patrice | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thomas, Patrice
DIMENZIJA
3,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarolija opuštanja.pdf
ISBN
1420937609635

OPIS

U ovom praktičnom i tako važnom priručniku detaljno se opisuju osnovne elemente tai chija i progresivne relaksacije. To je vrlo korisno oruđe koje nas upućuje na emocionalne potrebe djece i na učenje vještina nošenja sa stresom. Poučavanje opuštanju od presudne je važnosti za razvoj djeteta koje moramo osposobiti da se nosi s izazovima koji ga očekuju u našem sve napetijem svijetu. Ova knjiga objedinjuje blagu tjelovježbu (tai chi) i tehnike progresivne relaksacije i vizualizacije koje su prikladne za svu djecu. Blaga tjelovježba (tai chi) razvija snagu, elastičnost, gipkost, koordinaciju i dobro držanje tijela. Vježbe opuštanja uče djecu značaju tišine, smirenosti i unutarnjeg mira, te kako u njima uživati. Igre vizualizacije pospješuju dječju maštu, kreativnost i umjetničke sposobnosti. Opuštanje i tai chi nenatjecateljske su i razvojno korisne metode u kojima djeca svih dobi uživaju.

Vizualizacija ili vođeno maštanje je proces tijekom kojeg tražimo od djece da legnu, opušteno dišu, zatvore oči i užive se u vježbu slušajući odgojitelja. U tom procesu stvaramo u dječjoj mašti priču ili prizor. Oct 25, 2013 - This Pin was discovered by Tamara Nazlic.

Niz praktičnih savjeta omogućuje razvoj tjelesnih, intelektualnih, socijalnih, emotivnih i duhovni… Čarolija opuštanja. Tai chi, vizualizacija i blage vježbe opuštanja za djecu Cijena: 105,00 kn: Trenutno nedostupno.

POVEZANE KNJIGE