Noćni posao

Noćni posao - Topol, Jachym | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Topol, Jachym
DIMENZIJA
8,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćni posao.pdf
ISBN
5413199635917

OPIS

Noćni posao roman je između realnosti i fantazmagorije, roman o 1968. godini i odrastanju. Glavne junake, trinaestogodišnjeg Ondru i njegovog mlađeg brata Kamila otac pred ruskim tenkovima iz Praga odvodi k djedu na selo na granicu Njemačke i Poljske. U nekoliko mjeseci dječaci prolaze dramatične trenutke, oca im progoni tajna policija, oni se natječu sa seoskim dječacima u okružju mističnih planina prepunih bunkera koji skrivaju tajne iz Drugoga svjetskog rata, a na tavanu djedove kuće nalaze se papiri koje svi trebaju. Napet, uzbudljiv, magičan, Topolov Noćni posao prikazuje Češku kakvu ne poznajemo i revoluciju 1968. iz gledišta dječaka na početku puberteta.

Informacija o poslodavcima. Počnite novu karijeru upravo sada! Čuvar (noćni) potreban u prodavnici sportske opreme.

Trenutno je za Rijeka objavljeno 66 oglasa i to najviše u kategoriji Prodaja (Trgovina). Od 173104 korisnika na MojPosao portalu, trenutno ih 1987 traži posao u Rijeka.

POVEZANE KNJIGE