Pametniji ste nego što mislite

Pametniji ste nego što mislite - Armstrong, Thomas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Armstrong, Thomas
DIMENZIJA
6,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Pametniji ste nego što mislite.pdf
ISBN
3079113890088

OPIS

Inteligencija nije ograničena samo na dobivanje dobrih ocjena i postizanje visokih rezultata na testovima. Ona je mnogo više od tečnog čitanja, brzog rješavanja matematičkih zadataka i memoriranja činjenica. Ne podrazumijeva samo visoki kvocijent inteligencije! Psiholog dr. Howard Gardner dugo je proučavao načine na koje odrasli i djeca uče. Otkrio je da postoje različiti oblici inteligencije. Možda ste glazbeno inteligentni. Ili društveno inteligentni. Ili prirodno inteligentni. Gardnerova teorija višestrukih inteligencija promijenila je metode poučavanja u školama diljem svijeta. No, ne morate čekati da vam netko prenese sve te ideje. Možete ih usvojiti samostalno. I možete ih primijeniti u životu počevši od ovog trenutka. Ova vam knjiga govori kako: Naučite više o osam različitih vrsta inteligencije. Otkrijte koje od njih posjedujete. (Ovo je zamka: svatko posjeduje svih osam vrsta inteligencije, samo u različitoj mjeri). Dovedite do savršenstva inteligencije koje vam najviše leže.Usavršite ostale. Koristite sve vrste inteligencija kod kuće, u školi i kamo god pošli. Otkrijte više o tome tko ste i što sve možete postati. Naučite uspostavljati bolje odnose s ljudima. Naučite razumjeti druge. Zavirite u budućnost i pokušajte otkriti koje vam inteligencije najviše mogu pomoći u budućoj karijeri. Pomoću kratkih kvizova identificirat ćete različite načine na koje se inteligencije očituju. Rubrike «Jeste li znali?» sadrže mnoštvo fascinantnih činjenica. Praktični popisi nude različite vježbe i ideje za razvijanje svih inteligencija.

Ljudi se nerijetko precjenjuju ili potcjenjuju. Često susrećemo ljude koji misle da su pametniji nego što stvarno jesu, no podjednako se često može vidjeti i ljude koji su zapravo pametniji nego što to sami za sebe misle. UOPĆE NISTE TAKO LOŠI Znakovi koji otkrivaju da ste pametniji nego što mislite Piše Genial Denial Ako ste otvorena osoba čvrste samokontrole, znatiželjni ste, nije vam problem učiti i prihvaćate da uvijek ima stvari koje ne znate, a još povrh svega volite i čokoladu, imamo dobre vijesti za vas. Pametniji ste nego što mislite.

Kategorija. Samopomoć ... Pametniji ste nego što mislite! Analize su pokazale da su osobe koje su noćni tipovi obično inteligentnije od onih koji na spavanje idu tačno na vreme.

POVEZANE KNJIGE