Diskalkulija: praktični priručnik

Diskalkulija: praktični priručnik - Bird, Ronit | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bird, Ronit
DIMENZIJA
10,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Diskalkulija: praktični priručnik.pdf
ISBN
5783439106900

OPIS

Knjiga sadrži 200 aktivnosti i 40 igara namijenjenih djeci koja se svakodnevno “bore” s matematikom. Autorica zbirku temelji na vlastitom dugogodišnjem iskustvu stečenom u radu s učenicima koji su patili od disleksije, diskalkulije i dispraksije, premda su sve ovdje opisane strategije jednako primjenjive u procesu poučavanja osnovama matematike učenika od prvog do osmog razreda osnovne škole. Program obuhvaća: – početni rad s brojevima do 10 – osnovne računske radnje s brojevima većim od 10 – mjesnu vrijednost – tablice množenja, množenje i dijeljenje Aktivnosti i igre mogu se koristiti u individualnom radu, kao i u radu s parovima i malim skupinama učenika, a CD-ROM koji dolazi s knjigom sadrži radne listove namijenjene ispisu na računalnom pisaču. “Diskalkulija: praktični priručnik” namijenjen je učiteljima razredne nastave, stručnim suradnicima koji nemaju matematičkog obrazovanja, roditeljima čija djeca imaju teškoća u učenju i razumijevanju matematike, ali i nastavnicima matematike u čijem razredima ima djece s disleksijom, diskalkulijom i dispraksijom.

... pojedinca na vlastiti invaliditet, Jezične i govorne teškoće, Specifične teškoće učenja (disleksija, disgrafija, diskalkulija), ADHD, Poremećaji u ponašanju, Mentalna ... Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

Kupi! Darovita djeca Elen Winner. 173,25 kn.

POVEZANE KNJIGE