Književnost 1, Hrvatski jezik 10,0232 – Razlikovni priručnik

Književnost 1, Hrvatski jezik 10,0232 – Razlikovni priručnik - Zrinjan, Snježana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zrinjan, Snježana
DIMENZIJA
8,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Književnost 1, Hrvatski jezik 10,0232 – Razlikovni priručnik.pdf
ISBN
8959196287215

OPIS

Priručnik sadrži razlikovni dio programa između gimnazija i četverogodišnjih strukovnih škola, a namijenjen je učenicima prvih razreda četverogodišnjih strukovnih škola. Sve su jedinice metodički oblikovane tako da učenicima omogućuju samostalnu pripremu, pripremu u okviru dodatne nastave te komparaciju s nastavnim sadržajima u okviru redovne nastave hrvatskoga jezika. S jedne su strane udžbenika sadržaji iz književnosti, a s druge su strane jezični sadržaji – ponavljanje osnovnih pravopisnih pravila i gramatičkih pojmova koje učenici usvajaju u 1. razredu. Ovaj razlikovni priručnik odlikuje se brojnim sistematizacijama, pregledima, smjernicama za čitanje i za pripremu državne mature.

razred gimnazija i srednjih stručnih škola, ČASLAV ĐORĐEVIĆ, PREDRAG LUČIĆ, 1. Razred Hrvatski jezik nastavni je predmet koji ujedinjuje sve četiri jezične djelatnosti: čitanje, pisanje, govorenje i slušanje.

GLAS (fonetika i fonologija) 2. RIJEČ - oblici i vrste (morfologija) 3.

POVEZANE KNJIGE