Kratka i vrlo jednostavna metoda molitve

Kratka i vrlo jednostavna metoda molitve - De La Motte Guyon, Jeanne | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De La Motte Guyon, Jeanne
DIMENZIJA
6,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratka i vrlo jednostavna metoda molitve.pdf
ISBN
4937326229259

OPIS

”…Svrha je ove knjige ponuditi način putem kojeg vas Gospod Isus može” u potpunosti zaposjesti. Kako Gospod to postepeno počinje činiti, potpuno vas zaposje dati, istina je da ćete početi uživati osjećaj Njegovog prisustva. Otkrit ćete kako će vam ovaj osjećaj prisustva Gospodnjeg postati jako prirodan. Oboje, i molitva s kojom ste najprije započeli i osjećaj Njegova prisustva koji dolazi s tom molitvom, naposljetku će poslati normalan dio vašeg dnevnog iskustva. Jedno nesvakidašnje spokojstvo, prejasnost kao i mirnoća poste peno će se rasprostrijeti vašom dušom. Cijela vaša molitva, cijelo vaše iskustvo, započet će prelaziti na jednu novu razinu. Koja je to nova razina? To je molitva. Molitva koja se sastoji od tišine. I dok ste u toj tišini, Bog izlijeva u vas duboku, unutarnju ljubav. Ovaj je doživljaj ljubavi onaj koji će ispuniti i prožeti vaše cijelo biće. Ne postoji način kojim bi se mogao opisati ovaj doživljaj, ovaj susret. Ja bih jedino rekla kako je ova ljubav koju Gospod izlijeva u vaše dubine početak jednog neopisivog blaženstva.” “…Na početku ste u Njegovo prisustvo bili vođeni pomoću molitve; ali sada, kako se molitva nastavlja, ona postaje u stvari Njegovo prisustvo. Zapravo, vi više ne možete reći kako je molitva ono što se nastavlja. Njegovo je prisustvo ono što uistinu nastavlja biti s vama. To je iznad (i više od) molitve. Nebesko je blaženstvo sada vaše. Počinjete otkrivati da vam je Bog intimno više prisutan nego ste vi to samom sebi i počinje vam nadolazili velika svjesnost o Gospodu.”

Tajna uspjeha William Walker Atkinson . Tajna doktrina antike Helena Petrovna Blavatsky.

CID - NOVA. ISBN ... Kratka i vrlo jednostavna metoda molitve : posredstvom koje svatko, s la koćom i u najkraćem mogućem roku, može postići krajnje kršćansko savršenstvo : sjedinjene s Bogom u Isusu Kristu / Madame Jeanne de la Motte Guyon; [prijevod i obrada la koćom i u najkraćem mogućem roku, može postići krajnje kršćansko savršenstvo : sjedinjene s Bogom KRATKA I VRLO JEDNOSTAVNA METODA MOLITVE.

POVEZANE KNJIGE