Menadžment inovacija

Menadžment inovacija - Prester, Jasna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prester, Jasna
DIMENZIJA
5,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Menadžment inovacija.pdf
ISBN
2732778293435

OPIS

Ovo djelo pruža sveobuhvatan pogled u jedno od važnih i aktualnih podrucja istraživanja u suvremenom menadžmentu – menadžment inovacija. Buduci da je ta disciplina još nedovoljno zastupljena u nastavnim planovima sveucilišta u RH, djelo je doprinos razvoju menadžmenta inovacija. Pristup temi je sveobuhvatan , a knjiga obiluje primjerima iz poslovne prakse koji ce citateljima, a posebice studentima, uciniti pracenje materije dinamicnim i zanimljivim. Prof.dr.sc. Marli Gonan Božac

Prester, Jasna. Menadžment Inovacija, Zagreb: Sinergija, 2010 (monografija) CROSBI ID: 480598 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

Pristup temi je sveobuhvatan, a knjiga obiluje primjerima iz poslovne ... Menadžment Menadžment turizma Finansije, računovodstvo i bankarstvo Marketing i trgovina Porezi i carine Javna uprava Specijalističke strukovne studije. Računovodstvo, kontrola i revizija Javna uprava, poreski i carinski sistemi Master strukovne studije.

POVEZANE KNJIGE