Međunarodni menadžment

Međunarodni menadžment - Buble, Marin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buble, Marin
DIMENZIJA
6,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Međunarodni menadžment.pdf
ISBN
6524125568798

OPIS

zvadak iz recenzije prof.dr.sc.Marčela Dujanića: Prof.dr.sc.Marin Buble je prvi hrvatski autor koji je napisao djelo ovakva sadržaja, te na taj način počeo popunjavati prazninu u tom području koja još uvijek postoji u Hrvatskoj. On je u ovoj knjizi obuhvatio sve ono što je sa teorijskog aspekta relevantno za međunarodni menadžment ne zanemarujući ni praktična pitanja koja su za tretiranu problematiku od posebnog značenja. Time je učinio pokušaj da se svim zainteresairanim prezentira bogatstvo ove kompleksne materije čije poznavanje je neophodno svakom uspješnom menadžeru međunarodnog poduzeća.

... Međunarodni menadžment je djelo autora Marin Buble. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Međunarodni monetarni sustav i Republika Hrvatska: Naslov (engleski) The International Monetary System and the Republic of Croatia: Autor: Edi Ćetković: Mentor: Branko Blažević (mentor) Ustanova koja je dodijelila akademski / stručni stupanj: Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija: Datum i ... Preddiplomski studij Međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu.

Autor: Buble, Marin: Područje: Menadžment: Karakter: udžbenik: Godina izdanja: 2009: Broj stranica: 417: Uvez: Meki: 229,00 kn 150,00 kn. Međunarodno poduzeće operira preko granica domicilne zemlje stoga je izloženo brojnim utjecajima faktora domaće, strane i međunarodne okoline.

POVEZANE KNJIGE