Pogled u ogledalo

Pogled u ogledalo - Cvek, Viljam | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cvek, Viljam
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Pogled u ogledalo.pdf
ISBN
3888872891601

OPIS

kuharica Viljama Cveka također je nastala za potrebe partnerske tvrtke Maistra d.d. Riječ je o maksimalno stiliziranoj, modernoj kuhinji, umjetničkoj razini kuhanja, a isti pristup ogleda se i u dizajnu same knjige. Od korištenja boja, fonta, do layouta sve je prilagođeno kako bi u prvom planu istaknuli prekrasne fotografije specijaliteta i recepte prema kojima su pripremljeni. Vrlo profinjena i elegantna knjiga s najluksuznijim tiskarskim performansama istaknutim na koricama sugerira da je i sadržaj osobit i nesvakidašnji te da mu je potrebno posvetiti pažnju i vrijeme jer jamči nezaboravno iskustvo.

Usredotočite se na navedeno područje i zabacite glavu. Pogled u ogledalo: Na koga se ljutiš? SHARE. Ljutnja je kao uzavreli lonac pod poklopcem, mora da iskipi.

Tačnije, ako se ne smanji na vreme. Kad smo ljuti potreban nam je ventil, a samo malo bolje od kipljenja je pištanje ekspres lonca.

POVEZANE KNJIGE