Skinite naočale i progledajte

Skinite naočale i progledajte - Liberman, Jacob | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Liberman, Jacob
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Skinite naočale i progledajte.pdf
ISBN
6672238287141

OPIS

Ova knjiga, koju je Jacob Liberman prvotno naslovio „Vidjeti“, mnogo je više od savjeta bivšeg optometričara vezanih uz vid. Ona predstavlja duboko transformiran pristup širem području vida. Ljudska vrsta prolazi kroz dosad nezabilježenu tranziciju , a među tim promjenama i proširenje čovjekove percepcije preko ograničenja koja predstavlja pet osjetila. „Skinite naočale i progledajte“ pokazuje kako da se oslobodite pomoći leća, kako da izgradite samopuzdanje i svjesnost te kako da otvorite svoj unutarnji i vanjski vid kako biste jasnije vidjeli. Jacob Liberman, međunarodno priznati autor na polju holističke skrbi za vid, objašnjava kako je većina problema s vidom posljedica nesvjesne odluke da „zatvorite svoje oči“ pred emocionalnim neugodnostima ili boli i kako kontaktne leće sa sve većom dioptrijom samo potiču vid da se još više povuče. Maknuvši leće i vježbajući tehniku svjesnosti daha i pokreta da se pomakne vaša percepcija, možete reintegrirati izvorni lom u sustavu um/tijelo. Pristup dr. Libermana može vam pomoći da se pridružite tisućama koji su napustili krug samoporažavanja i slabog vida. Njegove „vježbe“ koje se zapravo sastoje od igre, dodiruju inteligenciju kojoj intelekt ne može pristupiti. Ova knjiga govori o proširenom iskustvu „vida“ to jest daje širi kontekst vida u kojemu se uspostavlja očni vid. Ona je korisna za sve pojedince čija svijest o sebi nadilazi identitet izgrađen na vlastitim tjelesnim sposobnostima, a ne samo za osobe koje nose naočale.

Jacob Liberman, SAD, pionir svjetla, terapeut, optometrist i konstruktor većeg broja svjetlosnih terapijskih instrumenata, autor svjetskih bestsellera "Svjetlost, lijek budućnosti", "Skinite naočale i progledajte!" (prevedene na hrvatski) te "Život u svjetlu / Luminous Life" www.jacobliberman.org Progledajte! Sve što trebate znati o kontaktnim lećama ... Prednosti kontaktnih leća u odnosu na naočale su: veća vidna oštrina, osobito kod visokih dioptrija, široko vidno polje koje ne ograničavaju okviri naočala, smanjeno ili u potpunosti eliminirano iskrivljenje slike koje je ponekad prisutno kod naočala, a kontaktne leće se ne ... Ova će knjiga bez sumnje čitatelju promijeniti način gledanja na povijest i na današnji svijet, a iz biblioteke Obelisk možete pročitati i knjige: Kataklizma - zadivljujući dokaz kozmičke katastrofe 9500 godina pr.kr; Ljekovito sunce; Projekt: svjetlosna kugla; Vatra s neba; Skinite naočale i progledajte; Suđenje Darwinu; Dan ... Iz biblioteke Obelisk nov a knjiga "Svjetsko zlo i patnja".

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Skinite naočale i progledajte. Proširenje vida i uvida pristupom koji obuhvaća um i tijelo.

POVEZANE KNJIGE