U potrazi za vedrinom

U potrazi za vedrinom - Ivanković, Nenad | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanković, Nenad
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
U potrazi za vedrinom.pdf
ISBN
2765595841867

OPIS

Esejističko svjedočanstvo o suvremenoj potrebi vjere u tijelo, o povezanosti uma i fizisa i bitkama kroz koje svatko prolazi. Autor ne govori o sportu u klasičnom smislu riječi, govori o vedrini, o iskustvu vlastita tijela, slično načinu na koji se duh bavi stjecanjem znanja i uživa u njemu. Govori o novoj kulturi koja je prvi korak napravila još u 20-im godinama prošlog stoljeća, o stilu života koji je svojevrstan odgovor na izazove vremena. “U vremenu kad je tijelo uglavnom percipirano samo kao erotski i estetski objekt, kad takoreći više nije potrebno kao izvor snage radi preživljavanja, ipak otkrivamo da nam je ono potrebnije nego ikada. Jer intelekt (um) po definiciji ne može biti izvor vedrine i osjećaja zdravlja. To dolazi iz tijela. Tijela u formi, tijela kojem vjeruješ i koje tebi vjeruje.”

Materijal je takođe važan pri odabiru prave posteljine. Prikazuje se 1 - 5 od 5 za pretraživanje: '', Upit obrađen za: 0.03s Sortiranje Relevantnost Godina silazno Godina uzlazno Signatura Autor Naslov Popis Grid Prikazuje se 1 - 9 od 9 za pretraživanje: '"Tijelo"', Upit obrađen za: 0.05s . Sortiranje.

Popovski režira vedrinom koja istovremeno izgleda beznadežno zastarjelo i zapanjujuće aktualno, a u takvom radu od glumaca zahtijeva bespogovornu predanost krajnjem cilju. Svojstva Difuzijsko esencijalno ulje Pranarom 30ml Zen aromatična je mješavina koja aktivno sudjeluje u vašoj potrazi za vedrinom i opuštanjem. Svojim opuštajućim mirisnim svojstvima, odabrani aromatični ekstrakti olakšavaju dobru mentalnu ravnotežu i pomažu u upravljanju dnevnim pritiskom u slučaju napetosti, privremenog… U Narodnoj knjižnici Omiš u ponedjeljak navečer bilo je upriličeno predstavljanje druge knjige putopisa Vedrana Bađuna "U potrazi za ZION-om" Biblioteke Narodne knjižnice Omiš "Kuća sretnog čovjeka".

POVEZANE KNJIGE