Kognitivni pristup donošenja poslovnih odluka

Kognitivni pristup donošenja poslovnih odluka - Hruška, Domagoj | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hruška, Domagoj
DIMENZIJA
5,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Kognitivni pristup donošenja poslovnih odluka.pdf
ISBN
4645519026371

OPIS

Donošenje je složen proces i odluke pojedinca nisu isključivo rezultat osobnih mentalnih procesa nego su pod utjecajem organizacijske dinamike. Međuovisnost donošenja odluke i društvene interakcije pri formiranju obrazaca promjena u organizacijama tema je ove studije koja može koristiti budućim istraživačima strateškog poslovnog odlučivanja!

Ono može uključivati informacije o njima i o mogućnosti njihove primjene. Valja istaknuti: donošenje odluka gdje je nositelj jedan inteligentan entitet.

U sklopu procesa donošenja poslovnih odluka na svakodnevnoj bazi istraţivat će se i b) kontrolu procedura i evidencija vezanih za procese donošenja odluka o odobravanju poslovnih transakcija banke. (3) Računovodstvene kontrole obuhvataju plan procedura, procedure i evidencije vezane za zaštitu aktive i pouzdanost finansijskih evidencija banke i moraju osigurati da: DILEME DONOSITELJA POSLOVNIH ODLUKA; Akcija! DILEME DONOSITELJA POSLOVNIH ODLUKA.

POVEZANE KNJIGE