Krvavocrvena cesta – Pustopoljine knjiga prva

Krvavocrvena cesta – Pustopoljine knjiga prva - Young, Moira | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Young, Moira
DIMENZIJA
5,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Krvavocrvena cesta – Pustopoljine knjiga prva.pdf
ISBN
8625303136436

OPIS

Prva knjiga trilogije „Pustopoljine“. Saba je mlada djevojka koja živi pokraj Srebrnog jezera sa ocem, bratom blizancem Lughom i mlađom sestrom Emmom. Jednog dana, u njihovom opustošenom i spaljenom području kojim redovito haraju pješčane oluje, pojavljuju se četiri jahača koji otimaju njenog brata i ubijaju njenog oca. Saba sa Emmom kreće u potragu za bratom, što iz nje crpi i zadnje atome hrabrosti i domišljatosti…

Dinamika crteža je odlična, kao i pejzaži, ali izgled likova, pogotovo ženskih, varira od odličnog do karikature. Od naslovnica prva i treća su odlične, ali druga je teški promašaj. "Crvena knjiga mira" distribuirao je naveden na njoj strani životinje i biljke po kategorijama.

Od 230 vrsta ptica redovitih gnjezdarica Hrvatske, 91 vrsta (39%) nalazi se na Crvenom popisu, od čega je 56 vrsta ugroženo, tj. pripadaju kategorijama kritično ugroženih (CR), ugroženih (EN) i osjetljivih (VU) vrsta. Hrvatska: 3 - 5 radnih dana.

POVEZANE KNJIGE