Mrtvi za svijet

Mrtvi za svijet - Harris, Charlaine | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harris, Charlaine
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrtvi za svijet.pdf
ISBN
6762188879420

OPIS

Teško je izgubiti prvog dečka, a još teže kad vam se to dogodi u dobi od dvadeset šest godina. Sookie Stackhouse, konobarica u Merlotteovu baru u Bon Tempsu, pronašla je u vampiru Billu prvu, ako ne baš srodnu, onda barem podnošljivu dušu – jer jedino vampirima ne može čitati misli. Ali sada je Bill otišao. Iz njezina života, a i iz zemlje. Ponovno sama, Sookie ne može vjerovati prizoru koji zatekne na povratku kući s dočeka Nove godine kod Merlottea. Uz cestu hoda goli muškarac, visok i plavokos, s tijelom nordijskog junaka. Jadnik pojma nema tko je, ali Sookie ga dobro poznaje. To je Eric, Billov nadređeni u vampirskoj hijerarhiji. Samo, amnezija ga je sasvim promijenila. Eric je sada drag i simpatičan… i u velikom strahu. Oni koji su mu oduzeli pamćenje možda bi mu htjeli oduzeti i mnogo više. Istraživanje Ericova slučaja ponovno će uplesti Sookie u svijet nadnaravnih bića koja nastavaju Louisianu – vampira, vukodlaka, mjenjolika i vještica. Uplest će je i u još opasniju borbu za svoje srce, jer ovom nježnijem, obzirnijem Ericu vrlo je teško odoljeti. A kad se njezinom bratu Jasonu, jedinom bliskom rodu kojega još ima, zametne trag, Sookie će shvatiti da će teško moći održati svoju novogodišnju odluku – odluku da je više nitko nikada ne premlati…

- Znamo da nas svijet gleda, kaže Steibl. Agdam je tokom 90-ih bio ruta za bijeg iz Khojaliya, mjesta jednog od najvećih zločina tog rata. U masakru poznatom kao genocid u Khojalyu 1992.

- Znamo da nas svijet gleda, kaže Steibl. Agdam je tokom 90-ih bio ruta za bijeg iz Khojaliya, mjesta jednog od najvećih zločina tog rata. U masakru poznatom kao genocid u Khojalyu 1992.

POVEZANE KNJIGE