Mrtvi za svijet

Mrtvi za svijet - Harris, Charlaine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harris, Charlaine
DIMENZIJA
9,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrtvi za svijet.pdf
ISBN
3328680288272

OPIS

Teško je izgubiti prvog dečka, a još teže kad vam se to dogodi u dobi od dvadeset šest godina. Sookie Stackhouse, konobarica u Merlotteovu baru u Bon Tempsu, pronašla je u vampiru Billu prvu, ako ne baš srodnu, onda barem podnošljivu dušu – jer jedino vampirima ne može čitati misli. Ali sada je Bill otišao. Iz njezina života, a i iz zemlje. Ponovno sama, Sookie ne može vjerovati prizoru koji zatekne na povratku kući s dočeka Nove godine kod Merlottea. Uz cestu hoda goli muškarac, visok i plavokos, s tijelom nordijskog junaka. Jadnik pojma nema tko je, ali Sookie ga dobro poznaje. To je Eric, Billov nadređeni u vampirskoj hijerarhiji. Samo, amnezija ga je sasvim promijenila. Eric je sada drag i simpatičan… i u velikom strahu. Oni koji su mu oduzeli pamćenje možda bi mu htjeli oduzeti i mnogo više. Istraživanje Ericova slučaja ponovno će uplesti Sookie u svijet nadnaravnih bića koja nastavaju Louisianu – vampira, vukodlaka, mjenjolika i vještica. Uplest će je i u još opasniju borbu za svoje srce, jer ovom nježnijem, obzirnijem Ericu vrlo je teško odoljeti. A kad se njezinom bratu Jasonu, jedinom bliskom rodu kojega još ima, zametne trag, Sookie će shvatiti da će teško moći održati svoju novogodišnju odluku – odluku da je više nitko nikada ne premlati…

Na roveru "Perseverance" ugrađeno je 25 kamera i dva mikrofona. NASA na Marsu trenutno ima tri ... PAZIN - Županijski sud u Varaždinu potvrdio je presudu Općinskog suda u Puli kojom je dimnjačar, 26-godišnji Đino Tomić iz Čavala, koncem 2019., oslobođen krivnje za smrt Patrika Blaška (27) iz Poreča i Lare Nikolić (22) iz Vrvari koji su u listopadu 2015.

Sadrži mrtvi virus "Globalno, gotovo 100% cjepiva sadrži ili deaktivirane ili žive patogene", rekao je, dodajući da cjepivo koje je razvio njegov centar sadrži "inaktivirani" (mrtvi) koronavirus. BIH: Mladić i djevojka pronađeni mrtvi u garaži Za sada se ne sumnja u kazneno djelo Beživotna tijela 29-godišnjeg mladića i 19-godišnje djevojke pronađena su jutros u automobilu koji je bio parkiran u objektu u izgradnji u Bosanskoj Kostajnici, javlja Klix.ba . Mladić i djevojka u dobi od 29 i 19 godina pronađeni su mrtvi u subotu ujutro u jednoj garaži u Bosanskoj Kostajnici, a policija istražuje okolnosti ove tragedije, prenijeli su lokalni mediji. 30.01.2021.

POVEZANE KNJIGE