Organizacija velikih poduzeća

Organizacija velikih poduzeća - Galetić, Lovorka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galetić, Lovorka
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Organizacija velikih poduzeća.pdf
ISBN
4366391777543

OPIS

Knjiga ORGANIZACIJA VELIKIH PODUZEĆA predstavlja značajno djelo u kojemu autori tretiraju relevantna pitanja suvremene organizacije poduzeća, koja su predmet izučavanja ne samo studenata na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima već su u fokusu interesa i drugih – sadašnjih i budućih menadžera, onih koji bi htjeli biti uspješni menadžeri, kao i svih onih koje na bilo koji način ova problematika tangira.

Zbornik ... Iako knjiga nosi naziv Organizacija velikih poduzeća, svi su osnovni aspekti i problemi organizacije obrađeni općenito, s time da se posebna pažnja posvećuje velikim poduzećima i njihovoj usporedbi s malim i srednjim poduzećima. To je pogotovo vidljivo na kraju svakog poglavlja gdje se analizira praksa hrvatskih poduzeća. Određenje organizacije velikih poduzeća // Organizacija velikih poduzeća / Galetić, Lovorka (ur.).

Znanje koje će studenti steći na ovom kolegiju mogu se univerzalno koristiti za organizaciju bilo kojeg poduzeća, banke, ustanove, profitnog ili neprofitnog sektora. (2008.) Organizacija poslovanja u hotelijerstvu i turizmu: hotel i hotelijerstvo. Zagreb: Školska knjiga, str.

POVEZANE KNJIGE