Pas na zadatku

Pas na zadatku - Quinn, Spencer | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quinn, Spencer
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Pas na zadatku.pdf
ISBN
9339770925308

OPIS

Imućna Cynthia Chambliss uposlit će Bernieja iz Detektivske agencije Little da pronađe njezinu nestalu petnaestogodišnju kći Madison, a za istu cijenu dobit će i usluge Berniejevog vjernog partnera Cheta – pronicavog privatnog istražitelja kroz čije oči pratimo razvoj ovog zamršenog krimića. Chet je najosebujnije njuškalo koje ste dosad upoznali. Uvijek je dobre volje, premda mu je pad na stručnom ispitu upropastio lukrativnu karijeru u policiji. Istini za volju, pozornost mu katkada zna odlutati, iako mu je osjećaj prostorne orijentacije besprijekoran. Možda je najjača strana Berniejevog partnera nepogrešiva intuicija, jer on uvijek nanjuši pravog krivca mnogo prije nego što ga otkrije njegov kompanjon. Ako bismo baš morali odabrati njegovu slabu stranu, rekli bismo da ponekad olako donosi sudove o ljudima, pogotovo ako osjeti da isti bazde na mačke. Chet je, naravno, pas. A Pas na zadatku Spencera Quinna sigurno je jedan od najsimpatičnijih krimića posljednjih godina, knjiga uz koju će vam doći da zajedno sa svojim psom zatulite na mjesec od oduševljenja ili, ako ga nemate, smjesta udomite kojeg. Ispunjena živopisnim likovima, ispripovijedana s psećeg motrišta, ova je knjiga smjesta stekla toliko vjernih poklonika da Spencer Quinn, koji inače spokojno živi na Cape Codu sa svojim psom, nije imao druge nego da ih nastavlja uveseljavati novim slučajevima Cheta i Bernieja!

Prilikom jedne takve krađe on upozna Belle, bogatu i razmaženu mačku te njih dvoje odmah upadnu u klasičnu pas-mačka svađu. Povodom Svjetskog dana ljubavi prema kućnim ljubimcima, na riječkom Korzu otvorena je izložba fotografija „Šapice na zadatku" u organizaciji radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije. „Izložba je posvećena radnim psima i značaju koji oni imaju u našim svakodnevnim životima, a što osobito dolazi do izražaja u kriznim situacijama" istaknula je ... Na izložbi na panelima na otvorenom su predstavljeni radni psi - iz vatrogasne zajednice, Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i iz Policijske uprave primorsko-goranske - psi AS i Kastro, priopćeno je iz PU.

U povodu Svjetskog dana ljubavi prema kućnim ljubimcima, na riječkom Korzu je u ... Povodom obilježavanja Svjetskog dana ljubavi prema kućnim ljubimcima, na postamentima na Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke je otvorena izložba "Šapicama na zadatku" posvećena radnim psima i značaju koji imaju u našim svakodnevnim životima. Organizator izložbe je Koordinacijska radna skupina za zaštitu životinja (KRAS) osnovana pri ... VIDEO Pogledajte kako se pas na zadatku bori sa snom SZ.

POVEZANE KNJIGE