Promjene u akademskoj profesiji -odgovor na izazove u društvu ?

Promjene u akademskoj profesiji -odgovor na izazove u društvu ? - Ćulum, Bojana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ćulum, Bojana
DIMENZIJA
3,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Promjene u akademskoj profesiji -odgovor na izazove u društvu ?.pdf
ISBN
4481352604027

OPIS

Monografija Promjene u akademskoj profesiji: odgovor na izazove u društvu?, kojoj su u fokusu pitanja civilne misije sveučilišta i stavovi/iskustva akademskih djelatnika prema njenim različitim aspektima, iznimno je važna publikacija, posebno u hrvatskom kontekstu u kojem se radi o relativno novom području na akademskoj istraživačkoj sceni. Monografija obiluje referiranjem na recentnu međunarodnu i hrvatsku literaturu u području kojim se bavi, a njena vrijednost leži i u komparativnoj dimenziji empirijskih podataka, kao i u predstavljanju ne samo kvantitativnih već i kvalitativnih podataka o raznim aspektima (ne)uključenosti akademskih djelatnika u aktivnosti koje nadilaze njihove tradicionalne uloge nastave i istraživanja.

homeKnjigedruštvene znanosti promjene u akademskoj profesiji - odgovor na izazove u društvu? Klikom na gumb Dodaj na listu želja, artikl će biti dodan na Vašu listu želja koju možete pregledavati u postavkama Vašeg računa. Promjene u akademskoj profesiji: odgovor na izazove u društvu? / Ledić, Jasminka (ur.). - 23-39.

Društvene znanosti. Dostava na adresu u Srbiji: - putem aks brze pošte iznosi 250 dinara (plaćanje pouzećem) - besplatna dostava važi za porudžbine preko 3000 dinara. Ključna reč: Promene u akademskoj profesiji - Odgovor na izazove u društvu? Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, u saradnji sa UNICEF-om, organizira i webinare za nastavnike/ce, direktore/ice i učenike/ice u... Naslovnica › Savjeti za posloprimce › Aktualno › eLearning - pravi odgovor na promjene u svijetu...

POVEZANE KNJIGE