Strašna vila u groznoj šumi

Strašna vila u groznoj šumi - Bauer, Jana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bauer, Jana
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Strašna vila u groznoj šumi.pdf
ISBN
8684802501290

OPIS

Vila iz naslova zapravo uopće nije strašna, nego samo drugačija, prije svega vragolasta, a onda i neuobičajeno drska u svom suprotstavljanju krutim pravilima. Ipak, i takvim ponašanjem pokazuje što se sve može kad se stvari uzme u svoje ruke i kad se zna što se želi. Po kazni svoje bake, kojoj je razbila najdražu šalicu, vila Ježumila na krilima južnog vjetra stiže u Groznu šumu, pronalazeći ondje izvanredne životinje, sve redom snažnih karaktera. Životinje ne prihvaćaju baš sasvim jednostavno pridošlicu, zato što misle da se ponekad baš i ne zna ponašati. No, nakon brojnih zajedničkih avantura ipak ostaju sjećanja – zabavna, duhovita, vrckasta, raznolika.

Nakon završetka studija posvetila se pisanju fantastičnih priča za djecu. Njezin prvi objavljeni roman bio je nominiran za nagradu Večernica, 2003. Strašna vila i divlja zima knjige je cijenjene slovenske autorice Jane Bauer.

Bila je to groznić vila u letnjoj haljinici i s kapicom iz koje su rasle nekakve račve. Niko od stanovnika Strašne šume nije znao šta ih čeka! Jana Bauer: Strašna vila u Groznoj šumi.

POVEZANE KNJIGE