Čemu nam oni služe

Čemu nam oni služe - Zemunić, Vera | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zemunić, Vera
DIMENZIJA
7,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Čemu nam oni služe.pdf
ISBN
9214836789702

OPIS

Sve o mami, tati, bratu, sestri.O baki i djedu.O prabaki i pradjedu.O teti, stricu, ujaku i kumu O susjedi, susjedu i susjedićima.O prijatelju.

No, jeste li sigurni da ste ih uzimali pravilno i znate li čemu oni uopće služe? Kao što smo zaključili u prethodnom članku probiotici su „živi organizmi koji, kad ih se unosi u dovoljnoj količini, imaju blagotovoran učinak na naš organizam". ČEMU SLUŽE KOMORE. ...

"Oni bi u svakom slučaju trebali inicirati, baviti se sa razvojem poduzetništva jer poduzetništvo je u biti lokomotiva, ... Svako od nas može napisati lepe reči i misli, a samo nam može pomoći mir i saradnja, a mržnja doneti samo nove smrti i nesagledivu još veću bedu od one u kojoj se sad svi nalazimo. Činjenica je da su na to spremni jedino i isključivo upravo oni koji su u ovim besmislenim ratovima najviše i stradali.

POVEZANE KNJIGE