Edukacijska kocka – Engleski

Edukacijska kocka – Engleski Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Edukacijska kocka – Engleski.pdf
ISBN
5040264788789

OPIS

Uz ovu zabavnu edukativnu igračku dijete će ući i upoznajte svijet koji ga okružuje. Oblik kocke savršen je za okretanje i slaganje, te će svako dijete pretvoriti u radoznalog istraživača. – Prilikom okretanja kocke radi svih deset prstiju čime se razvija motorika i usklađenost pokreta. – Razvijaju osjećaj o prostoru, pamćenje i sposobnost rješavanja problema. – Uz igru i zabavu djeca uče boje, slova, brojeve, suprotnosti, životinje i engleske riječi.

Cijenjene kolegice i kolege, želeći vam što više olakšati pripremanje za nastavu na daljinu, ovdje ćemo objavljivati materijale koje za vas pripremaju autori, urednici i suradnici Školske knjige. Nudimo vam mogućnost pregledavanja i preuzimanja dokumenata. Popratna knjiga - engleski za početnike Za sve koji uz učiti engleski rado žele imati u rukama materijal za učenje na papiru, postoji iz serije book 2 i knjiga „Engleski za početnike".

Svaka cast! Kocka na engleskom. Prijevod - Rječnik: dictionaries24.com.

POVEZANE KNJIGE