Mourinho

Mourinho - Mourinho, Jose | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mourinho, Jose
DIMENZIJA
6,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Mourinho.pdf
ISBN
7432964939698

OPIS

Mourinho je lijepo ilustrirana knjiga koja je i raskošna proslava dosadašnje menadžerske karijere Posebnog, ali i uvid u njegovu zagonetnu i jedinstvenu nogometne mudrost i filozofiju. U svojoj prvoj knjizi, putem vlastitih fotografija i opisa, legendarni menadžer José Mourinho bilježi uspone i padove koji su ga vodili do samog vrha svjetske igre. U ovoj fotomonografiji koja sadrži više od 120 lično odabranih fotografija, od kojih su neke prvi puta javno objavljene, Mourinhovi obožavatelji uživat će u neizostavnoj prilici da pobliže upoznaju, razumiju a zatim i još više cijene ovog sportskog diva. U uvodu svoje knjige Mourinho kaže: Veoma mi je teško pretvoriti svojih petnaest godina menadžerskog posla u riječi – ključne trenutke, svoje emocije, svoja sjećanja. Ali slike taj zadatak čine lakšim – slike koje čuvam u srcu, u duši, slike koje mi omogućavaju da uronim u te trenutke i pričam o njima kao da su se desili jučer. Postoji toliko mnogo knjiga koje su napisali ljudi koji me uopće ne poznaju, toliko mnogo knjiga punih netačnih komentara, toliko mnogo knjiga toliko dalekih od onoga što mislim, što osjećam i ko sam. Znam biti emotivan. Znam plakati uz pobjede, smijati se uz poraze. U pobjedama razmišljam o sreći svoje porodice, uživam u ponosu svojih igrača, osjećam navijačku ekstazu. U porazu se mogu smijati jer želim sljedeću utakmicu, jer će me reakcija natjerati da budem bolji i jači, jer znam da je poraz za mene početak još jednog pobjedničkog perioda. Trenuci, osjećaji, sjećanja, emocije – to je moja karijera, to je ono što želim da podijelim, a najbolji način da to uradim jest putem nekoliko riječi i izuzetnim fotografijama. Od Portugala, preko Engleske, Italije i Španije – A Liga, Premiership, Scudetto, La Liga, Kup Portugala, FA kup i engleski ligaški kup, Kup Italije i Kup Kralja, Superkup Portugala, engleski Community Shield, Superkup Italije, Superkup Španije, Kup UEFA i Liga prvaka… Hvala fudbalu što je ostvario moje dječačke snove, ali prije svega – hvala Bogu na porodici koju imam. Ovo je moja knjiga fotografija…

Primjerice, Chelsea je u dva navrata ukupno vodio pet godina tijekom kojih je na svom terenu izgubio samo pet prvenstvenih utakmica. Nadalje, Mourinhu je ovo i treći uzastopni poraz u prvenstvenim utakmicama protiv Liverpoola, što mu je najdulji gubitnički niz ... The latest tweets from @MouRadical Jose Mourinho answers questions from the media ahead of Tottenham Hotspur's Premier League game against Sheffield United at Bramall Lane.SUBSCRIBE to ensure ... Jose Mourinho reacts after our 4-1 win against Wycombe in the FA Cup.

Was not a gift. Was a consequence of his work since he come back to the team.

POVEZANE KNJIGE