PONS glagoli u tren oka engleski

PONS glagoli u tren oka engleski Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
PONS glagoli u tren oka engleski.pdf
ISBN
1524480369367

OPIS

Memento tabele namijenjene su utvrđivanju gradiva, a omogućuju i brzo pronalaženje informacija pri učenju stranog jezika. Sastoje se dvanaest stranica A5 formata koje se mogu lako preklapati, umetnuti u knjigu ili u posebno izrađeni fascikl za PONS mementa na jednom mjestu

Be (biti) Ovo je prvi glagol koji ćete naučiti, a dosta njih ima problema baš sa ovim glagolom. Evo u čemu je najčešći problem. PONS glagoli u tren oka latinski.

Pogodna je za obnavljanje i brzo traženje podataka. PONS Mali slikovni rečnik srpsko-engleski Slikovni rečnik, sa 1.500 najkorisnijih reči i izraza, predstavlja idealnu pomoć u brojnim situacijama. ISBN: 978-86-7762-936-6 √ PONS glagoli u tren oka √ engleski, njemački i francuski; Postupak narudžbe: √ kupon je potrebno zajedno s imenom i prezimenom, adresom dostave (poštanski broj i grad), kontakt telefonom i točnim nazivom artikla (jezik) proslijediti na [email protected]; Preuzimanje proizvoda: √ dostava je uključena u cijenu i odnosi se na cijelu ... I u engleskom jeziku ovo gl.

POVEZANE KNJIGE