Škola zdravog kruha

Škola zdravog kruha - Kimbell, Vanessa | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kimbell, Vanessa
DIMENZIJA
9,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola zdravog kruha.pdf
ISBN
8413533707294

OPIS

U ovoj je knjizi autorica skupila svoje golemo znanje kako bi objasnila postupke i tehnike, jednostavno i ilustrirano korak po korak i tako omogućila svakome da kod kućeispeče fantastičan zdravi kruh. Naučit ćete spravljati vlastiti starter i svladati osnovne tehnike, a za sve one koji žele znati i pokušati više, Vanessa Kimbell daje podrobne upute za korištenje različitih vrsta brašna i dodataka te prijedloge da se poigrate okusima: kruh s misom i sezamom ili s čokoladom i lješnjacima, kruh s rajčicama i začinskim travama, slatki kruh s bobicama i ružinom vodicom ili kruh s Earl Grey čajem, smokvama i kamutom, samo su neki od njih.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Škola zdravog kruha : naučite spravljati tradicionalni, lako probavljivi kruh s prirodnim kvasom / Vanessa Kimbell ; [prijevod Aleksandra Barlović]. Uz zdravstvene dobrobiti, školski doručak ima mnogobrojne dokazane pozitivne učinke na razvoj djece.

kliničke psihologije. Izložba plodova zemlje užeg zavičaja, kruha i krušnih proizvoda, različitog sjemenja, učeničkih radova i sl. bit će postavljena u predvorju Školske športske dvorane.

POVEZANE KNJIGE