Umjetnost sretnog življenja

Umjetnost sretnog življenja - Swami, Rama | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Swami, Rama
DIMENZIJA
7,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Umjetnost sretnog življenja.pdf
ISBN
3556855043266

OPIS

Želite li spoznati istinsko Biće, trebate shvatiti da to nije vaš um niti vaša osobnost. Osobnost je izvan vašeg Bića. Riječ osobnost dolazi od grčke riječi persona koja upućuje na masku ili prekrivanje. Maknete li sve pokrove i velove vlastite osobnosti, jedan po jedan, otkrit ćete stvarno svjetlo iznutra, pronaći ćete stvarno Biće. U meditaciji ne otklanjate aspekt vas samih ili ega, već učite ući u taj izvor ili svjetlo. Ne tražite izvan sebe nešto što je teško pronaći. Tražite nekog tko je već u vama. Zato ga je lakše pronaći. Nažalost, ne raspolažemo vježbama kojima bi se to postiglo. Od samog djetinjstva niste uvježbani tako da biste gledali stvari unutarnjim svjetlom. Nitko vas nije učio kako da pogledate unutra, da unutra nešto otkrijete, da odete do unutarnjeg izvora. Suptilno učenje izostaje u vašem kućnom životu.

Uvjeti ... „Umjetnost življenja" je pronađeno 2 rezultata. Osvojite Umjetnost života Brune Šimleše .

6 min; Autor: Vladimira Mayer Umjetnost je tada bila dio društvenog života, zajedno se plesalo i pjevalo u različitim prigodama. Svijet kao da je izgubio čar jer smo se danas ograničili na pasivno konzumiranje umjetnosti, bez vlastitog doprinosa.

POVEZANE KNJIGE