Umjetnost sretnog življenja

Umjetnost sretnog življenja - Swami, Rama | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Swami, Rama
DIMENZIJA
6,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Umjetnost sretnog življenja.pdf
ISBN
8134367000089

OPIS

Želite li spoznati istinsko Biće, trebate shvatiti da to nije vaš um niti vaša osobnost. Osobnost je izvan vašeg Bića. Riječ osobnost dolazi od grčke riječi persona koja upućuje na masku ili prekrivanje. Maknete li sve pokrove i velove vlastite osobnosti, jedan po jedan, otkrit ćete stvarno svjetlo iznutra, pronaći ćete stvarno Biće. U meditaciji ne otklanjate aspekt vas samih ili ega, već učite ući u taj izvor ili svjetlo. Ne tražite izvan sebe nešto što je teško pronaći. Tražite nekog tko je već u vama. Zato ga je lakše pronaći. Nažalost, ne raspolažemo vježbama kojima bi se to postiglo. Od samog djetinjstva niste uvježbani tako da biste gledali stvari unutarnjim svjetlom. Nitko vas nije učio kako da pogledate unutra, da unutra nešto otkrijete, da odete do unutarnjeg izvora. Suptilno učenje izostaje u vašem kućnom životu.

MARC zapis - ID: 90772 ... Umjetnost Življenja je coaching program kojim se pomaže ljudima prebroditi zlostavljanje narcisoidnih osoba i prevazići kompleksni PTSP i time otvoriti vrata kvalitetnom životu. Hygge: danska umjetnost sretnog življenja. Nedjelja, 30.

Unatoč dugim i mračnim zimama, pronašli su recept koji ih svrstava među najsretnije ljude svijeta. Geštalt kao umjetnost življenja. Geštalt kao umjetnost življenja Usljed svoje široke primjene geštalt terapija prevazišla je i uveliko prešla granice psihoterapije i možemo je posmatrati kao pravu filozofiju, filozofiju "umjetnosti življenja" u autentičnom kontaktu. Znate kako Vam samopomoć obećava čuda uz Vaš minimalni angažman i trud? Ovo nije takva stranica.

POVEZANE KNJIGE