Četiri razine iscijeljivanja

Četiri razine iscijeljivanja - Gawain, Shakti | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gawain, Shakti
DIMENZIJA
3,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Četiri razine iscijeljivanja.pdf
ISBN
4727121479429

OPIS

Živimo vrlo uzbudljivo i izazovno. Čovječanstvo u cjelini, a i svatko od nas pojedinačno suočen je s činjenicom da naš način života vise nije primjeren ni nama ni planetu. Polako se budeći, mnogi počinju shvaćati da smo usred teškog, a ipak zadivljujućeg procesa učenja—naše osobne evolucije i evolucije ljudske svijesti. Stazu na koju smo navikli više ne možemo slijediti. Materijalistički pristup svijetu ostavlja u nama duhovnu i emocionalnu prazninu, a usto velikom brzinom razara Zemlju. Tradicionalne duhovne filozofije Istoka i Zapada više nam uglavnom ne odgovaraju; poriču velik dio kolektivnog ljudskog iskustva — fizičke i emocionalne oblike našeg bića. A intenzivno kulturološko usmjeravanje samo na intelektualni i tehnološki razvoj dovelo je svijet na opasan rub samouništenja. Da bismo osobno bili zadovoljniji, trebamo otkriti putove koji bi razvili i izrazili sve oblike onoga što jesmo. A za opće dobro, moramo otkriti kako odgovornije i svjesnije živjeti na Zemlji. Da li tražite način da poboljšate zdravlje i dovedete svoj život u ravnotežu i harmoniju?U ovoj fascinantnoj knjizi Shakti Gawain, autorica svjetskih bestselera, objašnjava važnost razvijanja svih razina našeg bića i pokazuje nam praktičan put kako :pronaći i održati iskonsku vezu s našim duhovnim izvorom prihvatiti i osjetiti potpun spektar naših emocija integrirati i uravnotežiti sve aspekte našeg života

13 kolovoza, 2014. Tajna društva vračeva i magova među američkim Indijancima tisućljećima su brižljivo čuvala svoja mudra učenja i djelovala kao zaštitnici prirode.

Čovječanstvo u cjelini, a i svatko od nas pojedinačno suočen je s činjenicom da naš način života vise nije primjeren ni nama ni planetu. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Četiri razine iscijeljivanja autora Gawain, Shakti. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Iscjeljivanje postoji na četiri razine, koje su ujedno i sve naše razine postojanja: tjelesna razina, emocionalna , mentalna i razina naše duše.

POVEZANE KNJIGE