Digitalna fotografija

Digitalna fotografija Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Digitalna fotografija.pdf
ISBN
1990359914637

OPIS

Jasni savjeti o tehnikama snimanja boljih digitalnih fotografija i poboljšavanje već postojećih – uključujući miješanje, stapanje i montažu, dodavanje boje i uporabu maštovitih filtara. Vodič kroz labirint tehnološkog i računalnog žargona, s jasnim prikazom hardvera i popularnih softverskih paketa Ilustrirana nadahnjujućim projektima za one s različitim stupnjevima znanja.

Danas su digitalni fotoaparati prodavaniji od klasičnih. Osim snimanja fotografija, oni često omogućuju i snimanje videa i zvuka. tutoriali Digitalna fotografija traži znanje i vještine kako bi bila profesionalna a kao takva se pretvara u poslovnu priliku u modnom svijetu, medijima, promidžbi, na vjenčanjima, sportskim i drugim manifestacijama, ali i na sve većem broju portala za prodaju multimedijalnih sadržaja. Digitalna fotografija format je s kojim se svi mi susrećemo.

Nastava se izvodi 30% u obliku predavanja i u puta za rad, a 70% u obliku vježbi u specijaliziranoj učionici koja je opremljena računalima za svakog učenika na kojima je instaliran potreban ... Digitalna mašina: Upoznaj se s Canvom (30.10.2020. 08:47) Radi na sebi i svojim odnosima s drugima na „Stay calm &…" radionicama (23.10.2020.

POVEZANE KNJIGE